" /> " /> " />
Hoteluri cool

Cele mai frumoase hoteluri de pe plajele grecesti

Cu miile sale de insule si apele albastre de culoarea turcoazului, Grecia se poate mandri fara doar si poate cu unele dintre cele mai frumoase plaje din lume. In plus, trebuie sa stii ca preturile sunt scazute acum aici tot timpul anului, din cauza crizei economice. Desigur, cu atat de multe plaje si statiuni turistice, poate fi greu sa faci cea mai buna alegere in materie de cazare. Asa ca am intocmit pentru tine o lista cu unele dintre cele mai frumoase hoteluri de pe plajele grecesti. Majoritatea lor se afla pe insulele Creta, Kos si Rhodos.

10. Nana Beach Hotel ****

nana beach1

Acest hotel incantator se afla in Creta, langa mare. In apropiere sunt multe dintre cele mai renumite atractii turistice ale Cretei, printre care ruinele palatului minoan din Malia si palatul Knossos. Hotelul Nana ofera facilitati all-inclusive si dispune si de loc de joaca si parc acvatic pentru copii. In total, exista doua amfiteatre in aer liber, centru spa, terenuri de volei si centru de sanatate.

9. Atlantica Kalliston Resort *****

AtlanticaKallistonResortandSpa

Aflat langa orasul istoric Chania din Creta, hotelul Atlantica Kalliston este un refugiu de vis care se adreseaza adultilor, in special celor care isi doresc o evadare plina de romantism. In hotel se afla unele camere, unde cei cazati in ele pot intra in piscina, direct de pe terasa lor privata. Atlantica Kalliston are trei piscine in are liber, dintre care una cu facilitati de hidro-masaj si o piscina interioara. Cei care vor sa isi ofere un plus de rasfat, pot veni la centrul spa si tot aici vor gasi si sauna, sala de fitness si baie cu aburi.

8. Kassandra Bay Hotel *****

kassandrabay

In cadrul idilic al plajei Vasilias, hotelul Kassandra Bay se afla pe insula Skiathos. Oaspetii sai se vor simti fantastic in cele doua piscine exterioare, cu apa sarata, unde au la dispozitie sezlonguri si umbrele. Exista si o piscina pentru copii si centru spa, care ofera o varietate de tratamente si masaje. Cei care vor sa faca ceva si in afara hotelului, pot merge in vechiul port Skiathos, aflat la mica distanta de hotel.

 

Booking.com

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!