Hoteluri cool

Cele mai frumoase hoteluri de pe plajele grecesti

Cu miile sale de insule si apele albastre de culoarea turcoazului, Grecia se poate mandri fara doar si poate cu unele dintre cele mai frumoase plaje din lume. In plus, trebuie sa stii ca preturile sunt scazute acum aici tot timpul anului, din cauza crizei economice. Desigur, cu atat de multe plaje si statiuni turistice, poate fi greu sa faci cea mai buna alegere in materie de cazare. Asa ca am intocmit pentru tine o lista cu unele dintre cele mai frumoase hoteluri de pe plajele grecesti. Majoritatea lor se afla pe insulele Creta, Kos si Rhodos.

Nana Beach Hotel ****

nana beach1

Acest hotel incantator se afla in Creta, langa mare. In apropiere sunt multe dintre cele mai renumite atractii turistice ale Cretei, printre care ruinele palatului minoan din Malia si palatul Knossos. Hotelul Nana ofera facilitati all-inclusive si dispune si de loc de joaca si parc acvatic pentru copii. In total, exista doua amfiteatre in aer liber, centru spa, terenuri de volei si centru de sanatate.

Rezerva aici

Atlantica Kalliston Resort *****

AtlanticaKallistonResortandSpa

Aflat langa orasul istoric Chania din Creta, hotelul Atlantica Kalliston este un refugiu de vis care se adreseaza adultilor, in special celor care isi doresc o evadare plina de romantism. In hotel se afla unele camere, unde cei cazati in ele pot intra in piscina, direct de pe terasa lor privata. Atlantica Kalliston are trei piscine in are liber, dintre care una cu facilitati de hidro-masaj si o piscina interioara. Cei care vor sa isi ofere un plus de rasfat, pot veni la centrul spa si tot aici vor gasi si sauna, sala de fitness si baie cu aburi.

Rezerva aici

Kassandra Bay Hotel *****

kassandrabay

In cadrul idilic al plajei Vasilias, hotelul Kassandra Bay se afla pe insula Skiathos. Oaspetii sai se vor simti fantastic in cele doua piscine exterioare, cu apa sarata, unde au la dispozitie sezlonguri si umbrele. Exista si o piscina pentru copii si centru spa, care ofera o varietate de tratamente si masaje. Cei care vor sa faca ceva si in afara hotelului, pot merge in vechiul port Skiathos, aflat la mica distanta de hotel.

Rezerva aici

Horizon Beach Resort ****

horizon beach

Acest hotel incantator se afla pe o intindere de nisip de langa Marea Egee, in Kos. Horizon Beach dispune de doua piscine pentru adulti si doua pentru copii. Iubitorii sportului   pot beneficia de avantajele oferite de centrul de fitness sau pot juca tenis, baschet sau volei. Pe langa camerele duble standard, aici exista si camere pentru familii, unde se pot caza pana la patru adulti. Hotelul Horizon Beach ofera zilnic turistilor, spectacole de comedie si concursuri de cultura generala.

Rezerva aici

Elysium Resort & Spa *****

elysium

Acest hotel elegant si modern se afla pe plaja Kallithea din Rhodos. Aici exista o piscina in aer liber, asemenea unei lagune, precum si una cu hidro-masaj. Centrul Elysium Resort and Spa dispune de sala de fitness, ofera sedinte de aerobic si aqua gym si tot aici exista si teren de mini-golf si teren de tenis. Centrul spa de aici a fost mentionat intr-un articol din National Geographic Traveller, dedicat celor mai tari hoteluri spa din lume.

Rezerva aici

Palazzo del Mare *****

Palazzo del Mare

Palazzo del Mare este un hotel de lux aflat pe o plaja privata, pe insula Kos. Turistii care vor o oferta de cazare mai aparte, pot alege una dintre camerele care le ofera acces la piscina in aer liber, direct de pe terasa. Pe langa aceasta, aici exista si piscina interioara si bazin cu apa calda. Hotelul dispune de sala de fitness, doua terenuri de tenis, centru spa si loc de joaca pentru copii.

Rezerva aici

Kontokali Bay Resort *****

kontokalibay

Kontokali Bay Resort and Spa, in insula Corfu, este situat pe o peninsula din Marea Ionica. Aici, turistii au la dispozitie doua plaje si o piscina in aer liber, cu apa sarata. In zilele cand vremea nu este foarte prielnica sau cand vrei sa eviti pentru cateva ore soarele, ai la dispozitie si piscina interioara. Copiii vor fi incantati de piscina special creata pentru ei, in „Satul copiiilor”, unde se afla si un teren si o camera de joaca. Kontokali Bay dispune si de noua sali de tratamente spa, centru de fitness, jacuzzi si doua saune.

Rezerva aici

Rodos Palladium *****

Rodos Palladium

Rodos Palladium este cu adevarat o locatie de vis de pe plaja Kallithea din Rhodos. Printre facilitatile de aici se numara o piscina magnifica in aer liber, piscina interioara si un centru spa. Centrul de fitness, doua terenuri de tenis, un teren de baschet si unul de mini golf ii asteapta pe iubitorii sportului, iar ca bonus, trebuie sa stii ca hotelul se afla langa al doilea parc acvatic ca marime, din Europa.

Rezerva aici

Adrina Beach ****

adrina

Acest frumos hotel se afla pe o plaja privata aproape de Panormos, pe insula Skopelos. La Adrina gasesti o piscina cu apa sarata si una pentru copii. Cei care vor sa isi petreaca timpul la plaja, beneficiaza de sezlonguri si umbrele de soare gratuite. In plus, aici exista si sala de fitness, iar in pretul camerelor este inclus si un mic dejun delicios.

Rezerva aici

Porto Sani Village *****

Porto Sani Village

Porto Sani Village este un hotel de lux aflat aproape de plaja Sea You si de complexul de apartamente Sani Asterias. In apropiere se afla si frumosul port Sani, cu toate facilitatile sale, baruri si restaurante. Unul dintre hotelurile de top din Grecia, Porto Sani dispune de piscina in stil laguna, dar si de bazin pentru copii. Exista si piscina dedicata numai adultilor, care prefera sa inoate fara sa fie deranjati de cei mici. Centrul spa ofera tratamente si masaje corporale.

Rezerva aici

Citeste si: Cele mai frumoase plaje din Grecia

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

banner animawings



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!