" /> " /> " />
Aventura

25 destinatii de calatorie absolut incredibile

In lume exista atractii turistice care nu pot fi ratate: Vaticanul, Turnul Eiffel din Paris sau catedrala Westminster din Londra. Acestea sunt locuri unde turistii sunt asteptati, indiferent de perioada anului. Dar exista si multe alte destinatii care nu sunt atat de cunoscute si despre care au auzit adesea numai cei din partea locului.
In cele ce urmeaza ai o lista cu unele dintre cele mai frumoase destinatii de calatorie, 25 la numar, despre care habar nu aveai ca exista…

1. Urca treptele Haiku Stairs din Oahu, Hawaii — cunoscuta si sub numele de “Scara catre Paradis”, aceasta locatie este in fapt o poteca abrupta, prevazuta cu o scara din lemn, fixata de un perete de stanca. Tehnic vorbind, nu este un loc deschis publicului, dar sunt multi cei care urca pana in varf, pentru a admira magnifica priveliste de sus.

Haiku Stairs din Oahu
Haiku Stairs din Oahu

2. Scufunda-te in apele limpezi ale raului Hinatuan din insula filipineza Mindanao . Cursul de apa sarata este numit “Raul fermecat”, deoarece pare a izvora de nicaieri si reprezinta o locatie ideala pentru scufundatori si pasionati de snorkelling.

3. Exploreaza misterioasa “padure incovoiata” din vestul Poloniei , in care cresc 400 de pini, toti intr-un ciudat unghi de 90 de grade. Motivul pentru care acesti copaci sunt inclinati ramane un mister si in zilele noastre.

Ciudata padure din Polonia
Ciudata padure din Polonia

4. Exploreaza Valea Jiuzhaigou , o regiune indepartata din partea de nord a provinciei chineze Sichuan, care se intinde pe o suprafata de peste 72000 de hectare. Zona este cunoscuta pentru asezarile sale tibetane si cascadele pe mai multe nivele, ce formeaza lacuri carora le poti vedea fundul, atat sunt de limpezi.

5. Racoreste-ti picioarele in izvoarele cu apa fierbinte din Rotorua , un oras din Noua Zeelanda, cunoscut pentru gheizerele, izvoarele termale si bazinele sale cu namol. El mai este cunoscut si sub numele de “Orasul Sulfului”, iar cei care vin aici pot practica sporturi acvatice in unul dintre cele 17 lacuri din zona.

Izvoarele de apa termala de la Rotorua
Izvoarele de apa termala de la Rotorua

6. Viziteaza cel mai mare recif de corali din Insulele Lofoten Islands , un arhipelag aflat in largul coastei Norvegiei, care se intinde pana la Cercul Arctic. Aici traiesc vidre, elani si numeroase specii de pasari.

 

Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!