" /> " /> " />
Concursuri

Super concurs: castiga doua bilete de avion in Insula Madeira!

TAP BA PT[dropcap size=small]V[/dropcap]ara s-a terminat dar vacantele continua! Cu atat mai mult cu cat TAP Portugal si TukTuk.ro te provoaca sa participi la un minunat concurs, care are ca premiu doua bilete de avion pentru Insula Madeira. Magica insula Madeira!

Lafaindu-se de una singura in Oceanul Atlantic, Madeira se afla la aproximativ 650 de kilometri vest de Maroc si 1000 de kilometri sud-vest de Europa, plasament ce iti confera un puternic sentiment de evadare din realitate pe care il vei trai chiar inainte de a ajunge pe acest mirific pamant portughez. Avand multe argumente pentru petrecerea unui sejur fabulos, Madeira e un loc ce poate fi vizitat pe tot parcursul anului, datorita climatului subtropical si mediteraneean, aceasta insemnand ca temperaturile blande si calde sunt insotite de briza oceanica.

Pentru a te inscrie in concursul TAP Portugal, va trebui sa accesezi aplicatia de pe pagina Facebook a TukTuk (aflata AICI) si sa urmezi pasii pe care ii descriem si dedesubt.

Jardim do Mar, Madeira
Jardim do Mar, Madeira

CE TREBUIE SA FACI:

1. Sa dai LIKE paginii Facebook TukTuk.

2. Sa dai LIKE paginii Facebook TAP Portugal.

 3. Sa completezi toate campurile formularului din dreapta si sa raspunzi la intrebarea de acolo.

 4. Sa faci SHARE concursului, pe pagina ta de Facebook (dupa ce apesi OK se va deschide automat o fereastra de share).

Perioada de desfasurare a concursului: 1.09.2014 – 1.11.2014

 Castigatorul va fi desemnat de catre TAP Portugal si va fi anuntat pe pagina FB a TukTuk (si in aceasta pagina) in data de 3.11.2014.

Perioadele in care castigatorul va putea efectua calatoria sunt: 15.nov- 15 dec 2014 sau 15 ian – 15 martie 2015. Zborul se efectueaza din Bucuresti.

 ATENTIE! Nu sunt admise mai multe intrari in concurs ale aceleiasi persoane! Daca va inscrieti de mai multe ori, veti fi eliminat automat din concurs!!!

UPDATE! Câștigătoarea concursului organizat împreuna cu TAP Portugal Romania este Silvia Pătrașcu, din București. Silvia a câștigat două bilete de avion pentru insula Madeira. Iată mai jos răspunsul ei la întrebarea ”La ce tip de vacanță te gândești când spui Madeira?”. Felicitări! Câștigătoarea va fi contactată direct de către TAP Portugal Romania.
“O vacanță în care pot folosi în aceeași propoziție Don Henrique Navegador, bikini, poncha, caravela, fun și serendipity. Când mă voi întoarce, vă scriu povestea completă pornind de la aceste cuvinte”.

Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

8 Comments

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!