" /> " /> " />
Europa Top 10

Top 10 atractii turistice in Austria

Austria este o tara cu o istorie bogata, locuri minunate de vizitat si traditii si activitati specifice. Impreuna cu vecina Elvetia este capitala europeana a sporturilor de iarna si, totodata, o destinatie perfecta pentru iubitorii de schi din Romania. Ea se bucura insa de popularitate si pe timpul verii, turistii venind in numar mare sa viziteze orasele si asezarile sale istorice si sa admire peisajele magnifice ale Alpilor. Pentru a te ajuta sa iti alcatuiesti un itinerariu de calatorie, iata cateva dintre atractiile de top din Austria, care vor face din vacanta ta in aceasta tara, una cu adevarat speciala.

10. Manastirea Melk

melkManastirea Melk este una dintre cele mai faimoase din lume. Situata in varf de stanca, si stand de straja apelor calme ale Dunarii, se afla manastirea benedictina. Initial, castel al regelui Leopold II, structura a fost data calugarilor, care au transformat-o in loc de reculegere si invatamant, in anul 1089. Centrul spiritual impresionant a devenit unul dintre cele mai remarcabile exemple de ahitectura baroca si un centru muzical si artistic infloritor al acelor vremuri.

9. Opera de Stat din Viena

Vienna
Opera vieneza, una dintre principalele atractii turistice din Austria

Opera de Stat din Viena este o structura arhitecturala impresionanta aflata in centrul capitalei austriece si este fara doar si poate una dintre cele mai aclamate cladiri de opera din toate timpurile. Orchestra de aici este una de top la nivel mondial. Daca ajungi in Viena, ia-ti bilete la un spectacol de opera sau balet, oferite atat in versiuni clasice cat si moderne.

8. Seefeld, Tirol

seefeldDe doua ori gazda a Jocurilor Olimpice de Iarna, Seefeld este un centru important de schi cross-country, cu un teren care se potriveste atat incepatorilor cat si schiorilor intermediari. Aflat in incinta unei rezervatii naturale spectaculoase, este locatia perfecta nu numai pentru sporturi de iarna, dar si pentru plimbari si excursii pe timpul verii. Oferind cazare in conditii optime, Seefeld poate fi oricand destinatia ta ideala pentru petrecerea vacantei in Austria.Booking.com

Booking.com Tururile TukTuk

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0

Descoperă Muntenegru, secretul ascuns al Europei!

From830 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : Martie - Octombrie
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

2 Comments

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!