" /> " /> " />
Europa

Top 10 cele mai frumoase insule din Spania

Spania se mandreste cu unele dintre cele mai frumoase insule din Europa. Cele mai populare insule spaniole sunt impartite in mod egal intre Baleare si Canare.

Toate sunt unice in felul lor si au ca numitor comun, caldura, apele calde si plajele minunate. De la stralucirea si glamour-ul Ibizei, pana la vulcanii batuti de vant din Tenerife, exista cateva ceva pentru oricine vine sa-si petreaca vacanta pe una din insulele din Spania.

10. La Gomera

La Gomera
La Gomera

Una dintre cele mai mici dintre insulele Canare, La Gomera este locul unde si-a inceput calatoria Cristofor Columb. Aici se poate ajunge cu feribotul din Tenerife si este locul ideal pentru vacantele in care mersul pe jos este la ordinea zilei. Climatul de aici este excelent, varietatea de plante unice este remarcabila, exista multe zone impadurite, stanci si cascade. Insula nu este dezvoltata din punct de vedere turistic, asa ca nu este foarte aglomerata.

9. Minorca

Insula Minorca
Insula Minorca

Minorca (sau Menorca) este o insula mai putin dezvoltata si un loc ideal pentru o vacanta linistita la soare. Aici sunt mai mult plaje decat pe orice alta insula spaniola, asa ca ai sanse mari sa gasesti una pe placul tau. Peisajul salbatic este intregit de monumente preistorice ce dateaza din anul 1300 i.e.n.

8. Formentera

Insula Formentera
Insula Formentera

Formentera este o insula mica in sudul Ibizei, bine cunoscuta pentru plajele sale de nudisti. Aici se poate ajunge cu barca din Ibiza si exista curse regulate din Spania. Locul este cautat de iubitorii de natura, dar in sezonul estival (iulie-august), se aglomereaza. In Formentera exista o stanca grandioasa, La Mola, cu un far ce trebuie neaparat vizitat.

Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!