Hoteluri de lux

In al noualea cer, la vila Cloud 9, din Santorini

Nimic nu se compara cu combinatia dintre albul si albastrul unei insule grecesti ce poarta nume de cantec: Santorini! Pe aceasta insula cu peisaje fantastice, oamenii au construit suficient de multe locuri in care spiritul si fizicul calatorului se impletesc intru multumire deplina. Unul dintre aceste locuri este o vila in care te vei simti ca in al noualea cer. Si asta nu doar fiindca se numeste Cloud 9.

Aici ai cele mai bune preturi la cele mai bune hoteluri din Santorini!

Amplasata pe o stanca, la 400 metri deasupra marii, avand o fabuloasa priveliste asupra vulcanului si oferind apusuri de soare pentru care ai da toti banii din lume, Villa Iokasti Cloud 9 se afla sub administratia apartamentelor ce poarta marca Dreams Luxury Suites, motiv suficient pentru a sti ca o vacanta aici va intruni cele mai inalte standarde . Constructia e realizata in interiorul unei pesteri albe. Vila seduce pe loc prin minimalismul alb, mobila in stil Bauhaus, asternuturile din material gri deschis. Poti servi masa pe terasa, te poti relaxa ore in sir la piscina privata sau in jacuzzi. Sala de baie e tapata cu mozaic perlat si stucco venetian. Iubitorii de gadgeturi au la indemana un TV LCD de 42 de inci, un iPod charger cu difuzoare, un automat de cafea Nespresso, un laptop, telefon mobil etc. Totul, dar absolut totul in vila Cloud 9 e facut pentru a te duce cu adevarat in al noualea cer.

Vila e perfecta pentru cei care doresc sa-si petreaca luna de miere in Santorini iar ofertele sunt fantastice. De pilda, unul dintre pachete, care costa doar 80 euro / apartament / zi, include o sticla de sampanie, asternuturi de satin, o cutiuta cu surprize “Find love inside”, halate de baie cu logo-ul hotelului, petale de trandafir si lumanai parfumate in baie. Pretul pachetelor creste, odata cu serviciile oferite, care variaza, de la transport la / de la aeroport pana la inchiriatul unui automobil sau o croaziera romantica in jurul Vulcanului, la apus.

Villa Iokasti Cloud 9 Santorini apartine de lantul de boutique-hoteluri Aqua Vista Hotels.

cloud14 in al noualea cer, la vila cloud 9, din santorini In al noualea cer, la vila Cloud 9, din Santorini cloud14cloud16 in al noualea cer, la vila cloud 9, din santorini In al noualea cer, la vila Cloud 9, din Santorini cloud16cloud5 in al noualea cer, la vila cloud 9, din santorini In al noualea cer, la vila Cloud 9, din Santorini cloud5 cloud10 in al noualea cer, la vila cloud 9, din santorini In al noualea cer, la vila Cloud 9, din Santorini cloud10 cloud12 in al noualea cer, la vila cloud 9, din santorini In al noualea cer, la vila Cloud 9, din Santorini cloud12 cloud13 in al noualea cer, la vila cloud 9, din santorini In al noualea cer, la vila Cloud 9, din Santorini cloud13cloud11 in al noualea cer, la vila cloud 9, din santorini In al noualea cer, la vila Cloud 9, din Santorini cloud11cloud9 in al noualea cer, la vila cloud 9, din santorini In al noualea cer, la vila Cloud 9, din Santorini cloud9cloud8 in al noualea cer, la vila cloud 9, din santorini In al noualea cer, la vila Cloud 9, din Santorini cloud8cloud7 in al noualea cer, la vila cloud 9, din santorini In al noualea cer, la vila Cloud 9, din Santorini cloud7cloud6 in al noualea cer, la vila cloud 9, din santorini In al noualea cer, la vila Cloud 9, din Santorini cloud6cloud3 in al noualea cer, la vila cloud 9, din santorini In al noualea cer, la vila Cloud 9, din Santorini cloud3cloud2 in al noualea cer, la vila cloud 9, din santorini In al noualea cer, la vila Cloud 9, din Santorini cloud2cloud1 in al noualea cer, la vila cloud 9, din santorini In al noualea cer, la vila Cloud 9, din Santorini cloud1p441228551-5 in al noualea cer, la vila cloud 9, din santorini In al noualea cer, la vila Cloud 9, din Santorini p441228551 5p227365642-5 in al noualea cer, la vila cloud 9, din santorini In al noualea cer, la vila Cloud 9, din Santorini p227365642 5cloud15 in al noualea cer, la vila cloud 9, din santorini In al noualea cer, la vila Cloud 9, din Santorini cloud15


Booking.com

vola.ro%20

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Arata-ne ca esti om: *

vola.ro%20
Zoot.ro
elefant.ro%20
Booking.com

Fii prietenul nostru pe Facebook!

TukTuk Channel