" /> " /> " />
Hoteluri cool

Palatul Taj Falaknuma din Hyderabad, India

[dropcap size=small]I[/dropcap]ncantatorul palat Taj Falaknuma se afla in India, in capitala Hyderabad a statului Andhra Pradesh, la 20 de minute de mers cu masina de la aeroportul din Ghandi Hyderabad, la 10 minute de Charminar si 45 de minute de oras.

Restaurarea completa a acestei minuni arheologice apartinand lantului hotelier Taj a durat 10 ani de munca istovitoare. Rezultatul este insa unul cu adevarat magnific, un adevarat monument de lux si opulenta. O constructie intriganta, palatul a fost ridicat astfel incat sa semene cu un scorpion si a servit drept resedinta pentru familia regala Nizam.

Palatul ofera oaspetilor un sentiment cu adevarat regal, amintind de felul in care traiau regii si reginele cu ceva timp in urma. Cei care cauta opulenta vor trai aici o experienta de neuitat. O revarsare de detalii si finisaje exclusiviste iti sare in ochi inca de cum treci pragul palatului – mobilier de exceptie si candelabre, draperii bogate, realizate din cele mai scumpe tesaturi si piele de calitate. Intrarea este decorata cu marmura alba, care impodobeste tot holul principal. Mai departe, scara centrala este si ea sapata in marmura alba, cu decoratiuni complexe.

In ce priveste cazarea, hotelul dispune de 60 de camere, de la apartamentul Grand Suite, cu piscina privata, jacuzzi si fantana interioara, pana la camerele Luxury, toate cu vedere la superba curte interioara.

Tot in incinta mai poti admira cea mai lunga masa din lume, la care pot servi cina 101 persoane. In ce priveste “ce poti face aici”, lasa-te transpus in atmosfera secolului 19, de o trasura trasa de cai, care te va plimba prin gradinile fantastice al palatului sau discuta afaceri in decorul elegant al unui salon.

Bucataria este si ea remarcabila, aici avand sansa de a servi mancarea traditionala “Dum”, la faimosul restaurant Adá sau preparate cu specific mediteranean la Celeste. La Taj Falaknuma, nu se rezuma totul la bani, desi pretul pentru o noapte porneste de la 18250 de rupii, adica aproximativ 264 de euro.

Taj-Falaknuma1Taj-Falaknuma3 Taj-Falaknuma2 Taj-Falaknuma4Taj-Falaknuma5Taj-Falaknuma-Palace10 Taj-Falaknuma-Palace9Taj-Falaknuma-Palace8 Taj-Falaknuma-Palace7 Taj-Falaknuma-Palace6

 

Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!