" /> " /> " />
Ski

Top 10 statiuni de schi din Europa

Te-ai saturat sa stai in fiecare iarna la cozile de pe Valea Prahovei pentru a ajunge la o partie prost amenajata pe care sa incerci sa schiezi, plin de nervi? Noroc ca, pana invatam cum se face si acest gen de turism, avem alternative europene “salvatoare”, in care cei ce iubesc schiul si sporturile de iarna, isi pot petrece vacante relaxate si civilizate. Uneori, chiar la preturi mai mici ca in Romania. In cele ce urmeaza iti prezentam 10 statiuni europene de top, perfecte pentru schi.

Chamonix, Franta

chamonix

Chamonix e un fel de Mecca pentru iubitorii schiului. Locul e absolut fantastic, situat in sud-estul Frantei, in Alpii Rhone-ului, masivul Mont Blanc dominand impozant fundalul. Schiorii vor descoperi o experienta incantatoare, plina de adrenalina si, de multe ori, imprevizibila. Sunt nu mai putin de 11 partii iar in plin sezon poti face coborari de pana la 2000 de metri.

Get Directions

 

Zermatt, Elvetia

zermatt

Alpii Elvetieni inseamna, in primul rand, schi pe paine. Elvetia e plina de statiuni montane exceptionale, ce-i drept, majoritatea dintre ele foarte scumpe. La Zermatt, schiorii sunt atrasi de interconexiunile dintre partii, cu atat mai mult cu cat doua dintre ele duc peste granita cu Italia. Incepatorii se simt si ei bine aici, in vreme ce avansatii pot face coborari de peste 2000 de metri. Zermatt se afla in cantonul Valais, din sudul tarii.

Get Directions

 

Cortina d’Ampezzo, Italia

cortina

Muntii Dolomiti, din Italia, creeaza un peisaj fantastic pentru partiile din celebra statiune Cortina. Turisti din intreaga lume vin aici sa schieze si sa experimenteze adevarata dolce vita… hibernala. In aceste conditii, e surprinzator ca partiile de aici nu sunt chiar atat de aglomerate ca in multe alte statiuni europene. Cortina d’Ampezzo e situata in Veneto, in nordul Italiei.

Get Directions

 

 

Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!