Stiri TukTuk

Soul 2, de la Krüger&Matz, un smartphone elegant

[dropcap size=small]M[/dropcap]ultă lume preferă în utima vreme să facă în vacanță fotografii cu telefonul mobil. În plus, smartphone-ul e un partener excelent pentru cei care călătoresc: muzica, filmele și, nu în ultimul rând, chiar cărțile electronice, acompaniază călătorul de-a lungul drumului care câteodată poate fi plictisitor. O opțiune excelentă în acest sens este telefonul SOUL 2, lansat de către compania Krüger&Matz.

soulSimplu de utilizat, cu o interfaţă prietenoasă şi, în acelaşi timp, foarte subţire, uşor şi cu un design elegant, SOUL 2 este dispozitivul ideal pentru domnişoare şi doamne, întrucât se potriveşte perfect în orice geantă. De asemenea, SOUL 2 este smartphone-ul perfect pentru vacanţe şi călătorii, datorită opţiunii sale Dual SIM, care permite folosirea a două cartele în acelaşi timp. Practic și modern, dotat cu un ecran mare şi cu o imagine clară, SOUL 2 este potrivit și pentru tinerii care vor să se conecteze rapid la reţelele sociale și vor să facă fotografii memorabile pe care să le împărtășească cu cei dragi. Cu SOUL 2, viaţa devine mai placută şi mai frumoasă.

„Acesta este primul smartphone Krüger&Matz cu sistem de operare Windows Phone 8.1. Am dezvoltat acest telefon ca răspuns la cererea în continuă creștere din partea clienților noștri. Totodată, SOUL 1 este un model foarte popular, motiv pentru care am dorit să le oferim clienților noștri mai multe opțiuni din care să-și aleagă modelul prefererat. De acum, aceștia pot utiliza sistemul lor preferat de operare pe un dispozitiv elegant Krüger&Matz.”, spune Michal Leszek, fondatorul Krüger&Matz.

SOUL 2 este noua versiune a smartphone-ului SOUL 1, care are un sistem de operare Android și parametri similari. Ambele telefoane sunt disponibile în carcase de culoare neagră, prețul indicat de producător pentru comercianți pentru SOUL 2 fiind de 649 lei.

În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile online (www.Krügermatz.ro) și în magazinele partenere Selgros, Cora, CEL.ro (http://www.cel.ro/cauta/kruger+Matz/1/1). Mai multe informații sunt disponibile pe www.Krügermatz.ro.

Booking.com

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

zoot.ro%20

Booking.com

Fii prietenul nostru pe Facebook!

Clasament concurs ”Adu vara în TukTuk”

Fereastra Albastra, Gozo,...
Voturi: 1014
Tenerife
Voturi: 824
Apus pe plaja Otres 2 din...
Voturi: 329
La mare- Cazino Constanta...
Voturi: 154
În neantul sălbatic din...
Voturi: 94