" /> " /> " />
Stiri TukTuk

Soul 2, de la Krüger&Matz, un smartphone elegant

[dropcap size=small]M[/dropcap]ultă lume preferă în utima vreme să facă în vacanță fotografii cu telefonul mobil. În plus, smartphone-ul e un partener excelent pentru cei care călătoresc: muzica, filmele și, nu în ultimul rând, chiar cărțile electronice, acompaniază călătorul de-a lungul drumului care câteodată poate fi plictisitor. O opțiune excelentă în acest sens este telefonul SOUL 2, lansat de către compania Krüger&Matz.

soulSimplu de utilizat, cu o interfaţă prietenoasă şi, în acelaşi timp, foarte subţire, uşor şi cu un design elegant, SOUL 2 este dispozitivul ideal pentru domnişoare şi doamne, întrucât se potriveşte perfect în orice geantă. De asemenea, SOUL 2 este smartphone-ul perfect pentru vacanţe şi călătorii, datorită opţiunii sale Dual SIM, care permite folosirea a două cartele în acelaşi timp. Practic și modern, dotat cu un ecran mare şi cu o imagine clară, SOUL 2 este potrivit și pentru tinerii care vor să se conecteze rapid la reţelele sociale și vor să facă fotografii memorabile pe care să le împărtășească cu cei dragi. Cu SOUL 2, viaţa devine mai placută şi mai frumoasă.

„Acesta este primul smartphone Krüger&Matz cu sistem de operare Windows Phone 8.1. Am dezvoltat acest telefon ca răspuns la cererea în continuă creștere din partea clienților noștri. Totodată, SOUL 1 este un model foarte popular, motiv pentru care am dorit să le oferim clienților noștri mai multe opțiuni din care să-și aleagă modelul prefererat. De acum, aceștia pot utiliza sistemul lor preferat de operare pe un dispozitiv elegant Krüger&Matz.”, spune Michal Leszek, fondatorul Krüger&Matz.

SOUL 2 este noua versiune a smartphone-ului SOUL 1, care are un sistem de operare Android și parametri similari. Ambele telefoane sunt disponibile în carcase de culoare neagră, prețul indicat de producător pentru comercianți pentru SOUL 2 fiind de 649 lei.

În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile online (www.Krügermatz.ro) și în magazinele partenere Selgros, Cora, CEL.ro (http://www.cel.ro/cauta/kruger+Matz/1/1). Mai multe informații sunt disponibile pe www.Krügermatz.ro.

Booking.com Tururile TukTuk

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0

Descoperă Muntenegru, secretul ascuns al Europei!

From830 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : Martie - Octombrie
0
1 2Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!