Hoteluri diverse

Crazy Duck, hostelul de clasa al Bucurestiului

[dropcap size=small]B[/dropcap]ucureștiul e considerat din ce în ce mai mult drept una dintre capitalele distracției europene. E greșit să crezi că România are o capitală urâtă, care nu se ridică la standardele altor capitale de pe continent. Dacă știi cum și unde să privești, descoperi în București o mulțime de lucruri de vizitat, de testat, de privit, de memorat și, mai ales, de distrat. Numărul turiștilor care vizitează orașul e în creștere iar oportunitățile de cazare din ce în ce mai multe și mai variate. Uneori, mai scumpe.

Unde te poți caza în București, la un preț bun și în condiții mai mult decât decente? Mulți turiști caută confortul unui hotel, plângându-se apoi de faptul că serviciile oferite nu s-au ridicat la calitatea prețului cerut pe cameră. Ce-ai zice însă ca, înainte de sosirea în Capitală, să iei în calcul cazarea într-un hostel, eliberându-te de ideea preconcepută că hostelurile sunt niște locuri nesigure și lipsite de confort.

3

Crazy Duck Hostel este cel mai bun exemplu care poate contrazice acest lucru. Deschis în 2014, el a ajuns rapid în topul hostelurilor bucureștene, remarcându-se prin servicii de calitate, curățenie, o atmosferă super-prietenoasă și, nu în ultimul rând, prin prețuri extrem de rezonabile. Amplasat pe Strada Știrbei Vodă nr. 130, într-o locație sigură, Crazy Duck Hostel se află la mică distanță de câteva puncte fierbinți ale orașului, precum Piața Revoluției (5 minute de mers pe jos), Parcul Cișmigiu (3 minute), Bulevardul Magheru (7 minute) sau Centrul Vechi (20 minute). Hostelul dispune de 3 camere duble (cu pat matrimonial, TV, wifi, dulapuri, baie proprie) și 5 camere cu 4 paturi (paturi suspendate, wifi, dulapuri, baie proprie). Există, de asemenea, o bucătărie complet utilată și un foarte simpatic spațiu de servit masa.

Serile calde de vară sunt un pretext bun pentru a savura o bere sau două alături de prieteni, în liniștita grădină a hostelului. Acolo, ca și în întreaga locație, clienții au acoperire wifi, prin urmare orice fel de socializare, live sau online, e asigurată. Proprietarii hostelului (despre care clienții care fac review-uri pe TripAdvisor au numai cuvinte de laudă) – vin cu tot felul de oferte, una dintre ele oferind un tricou gratuit, odată cu rezervarea pentru un minim de patru nopți. Concluzia e una singură și ea recomandă Crazy Duck Hostel drept una dintre cele mai bune variante de cazare pentru cei care vizitează Bucureștiul și doresc o atmosferă caldă și prietenoasă.

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit
Google MapsGet Directions
Booking.com

zoot.ro%20

Booking.com

Fii prietenul nostru pe Facebook!

Clasament concurs ”Adu vara în TukTuk”

Fereastra Albastra, Gozo,...
Voturi: 1014
Tenerife
Voturi: 824
Apus pe plaja Otres 2 din...
Voturi: 329
La mare- Cazino Constanta...
Voturi: 154
În neantul sălbatic din...
Voturi: 94