Europa

10 locuri fantastice din Munții Alpi

Marele lanț muntos european oferă o sumedenie de activități în aer liber dar și nenumărate peisaje uluitoare. Lacuri cu apa ca de smarald, văi și orășele idilice, care poartă blazonul calității elvețiene, austriece, italiene sau franceze. Aruncă o privire peste cele 10 locuri fantastice pe care ți le propunem să le vizitezi în Munții Alpi:
vola.ro%20  10 locuri fantastice din Munții Alpi 4335

10. Băile Gastein, Austria

gastein  10 locuri fantastice din Munții Alpi gastein

Un superb centru spa este amplasat în orașul Gastein. Se află în Alpii austrieci și este un loc foarte popular pentru schi. Băile și piscinele folosesc apă proaspătă provenită din izvoarele termale din munți.

De ce să mergi acolo?

Servicii de excepție, natură superbă și tratamente spa care te vor relaxa.

9. Graubünden, Elveția

Graubünden  10 locuri fantastice din Munții Alpi Graub  nden

Despre acest canton se spune că este cea mai bună zonă de schi din Elveția. Deține cele mai înalte trasee alpine și aici ai parte de priveliști uluitoare. O gamă largă de activități sunt disponibile: schi, snowboarding, schi fond, drumeții pe zăpadă etc. La fel de bine, te poți relaxa într-unul din spa-urile elvețiene sau poți să faci o plimbare cu trenul.

De ce să mergi acolo?

Există peste 40 de zone de schiat, incluzând cele mai faimoase stațiuni, între care Davos, acolo unde găsești un spa de calitate elvețiană.

8. Maggiore, Italia

Maggiore  10 locuri fantastice din Munții Alpi Maggiore

Al doilea cel mai mare lac al Italiei se întinde de la Alpii sudici în Lombardia până în Elveția. Vara, Spirit of Woodstock Festival – un concert în aer liber – are loc pe malurile lacului. De asemenea, lacul oferă activități în aer liber pe tot parcursul anului.

De ce să mergi acolo?

Lacul e înconjurat de peisaje de vis și este aflat în zona climatului mediteraneean.


Booking.com

vola.ro%20

About the author

Alexandra Gheorghias

Add Comment

Click here to post a comment

Arata-ne ca esti om: *

vola.ro%20
Zoot.ro
elefant.ro%20
Booking.com

Fii prietenul nostru pe Facebook!

TukTuk Channel