Foto: Cristian Vasile
News Stiri TukTuk

4000 de participanti la transmisia live a Summer Night Concert

Pe 26 mai, Bucureștiul a avut onoarea de a fi unul dintre cele cinci orașe europene în care s-a transmis live, din grădinile Palatului Schönbrunn, Summer Night Concert al Filarmonicii Vieneze. La invitația WienTourismus, circa 4000 de persoane au fost prezente în Parcul Unirii pentru a viziona gratuit acest concert fantastic care adunat, la Viena, nu mai puțin de 100.000 de spectatori. Un picnic nocturn, într-o atmosferă de oraș european, civilizat, care a beneficiat de toate condițiile (inclusiv meteorologice) pentru un eveniment de excepție.

Foto: Cristian Vasile summer night concert 4000 de participanti la transmisia live a Summer Night Concert Panorama   Cristian Vasile
Foto: Cristian Vasile

Concertul a început la 21:30 cu pianistele Katia şi Marielle Labèque, care au concertat sub bagheta dirijorului Semyon Bychkov. Transmisiunea concertului a fost realizată pe un LED-wall de proporții, înconjurat de imaginea Gloriettei, frumosul pavilion aflat în grădina palatului Schönbrunn. Participanții la concert au avut astfel impresia că se află chiar la evenimentul open-air din parcul Palatului Schönbrunn. În programul concertului nocturn vienez din acest an s-au regăsit opere ale compozitorilor Georges Bizet, Hector Berlioz, Francis Poulenc şi Maurice Ravel.

În afară de Bucureşti, WienTourismus a transmis live Concertul unei Nopți de Vară  2016 și în alte 5 orașe europene printre care Madrid, Londra şi Monza. Aceste evenimente exclusive au fost preludiul motto-ului de anul viitor: „2017: în ritmurile Vienei“, care plasează în centrul atenției capitala muzicii, Viena.


Booking.com

Booking.com

Fii prietenul nostru pe Facebook!

Clasament concurs ”Adu vara în TukTuk”

Fereastra Albastra, Gozo,...
Voturi: 559
Tenerife
Voturi: 554
Apus pe plaja Otres 2 din...
Voturi: 329
La mare
Voturi: 152
În neantul sălbatic din...
Voturi: 94