Stiri TukTuk

Vanilla Islands si-au prezentat ofertele exotice la Bucuresti, sub patronajul Turkish Airlines

Pe data de 7 septembrie 2016, în organizarea Turkish Airlines, a avut loc la Hotelul Hilton din București evenimentul DISCOVER VANILLA ISLANDS WITH TURKISH AIRLINES!, la care au fost prezenți reprezentanți ai oficiilor și birourilor de turism din insulele care compun această asociație ce a luat ființă în anul 2010. Vanilla Islands este un brand turistic la care au aderat șapte insule din Oceanul Indian, în scopul de a promova, sub un front comun, turismul din această regiune e globului. E vorba de Comoros, Madagascar, Maldive, Mauritius, Mayotte, Insula Reunion și Seychelles.

Sub patronajul Turkish Airlines, care efectuează zboruri în Mauritius, Madagascar și, în curând, în Seychelles, reprezentanții grupului Vanilla Islands, în frunte cu Chief Executive Officer Pascal Viroleau, și-au prezentat ofertele turistice agențiilor și tour-operatorilor din România, urmând ca în scurt timp, acestea să ajungă și la turiștii români amatori de călătorii speciale.

Cu această ocazie, Turkish Airlines a organizat și o tombolă, având ca mare premiu o super-excursie pentru două persoane în Secyhelles (câștigată de Happy Tour) precum și un premiu secundar, la fel de atractiv, constând în două bilete la Business Class pentru destinația Mauritius (câștigată de Explore Travel).

Câștigătorii Marelui Premiu
Câștigătorii Marelui Premiu
Booking.com

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment


zoot.ro%20

Booking.com

Fii prietenul nostru pe Facebook!

Clasament concurs ”Adu vara în TukTuk”

Fereastra Albastra, Gozo,...
Voturi: 1014
Tenerife
Voturi: 824
Apus pe plaja Otres 2 din...
Voturi: 329
La mare- Cazino Constanta...
Voturi: 154
În neantul sălbatic din...
Voturi: 94