" /> " /> " />
Stiri TukTuk

Vanilla Islands si-au prezentat ofertele exotice la Bucuresti, sub patronajul Turkish Airlines

Pe data de 7 septembrie 2016, în organizarea Turkish Airlines, a avut loc la Hotelul Hilton din București evenimentul DISCOVER VANILLA ISLANDS WITH TURKISH AIRLINES!, la care au fost prezenți reprezentanți ai oficiilor și birourilor de turism din insulele care compun această asociație ce a luat ființă în anul 2010. Vanilla Islands este un brand turistic la care au aderat șapte insule din Oceanul Indian, în scopul de a promova, sub un front comun, turismul din această regiune e globului. E vorba de Comoros, Madagascar, Maldive, Mauritius, Mayotte, Insula Reunion și Seychelles.

Sub patronajul Turkish Airlines, care efectuează zboruri în Mauritius, Madagascar și, în curând, în Seychelles, reprezentanții grupului Vanilla Islands, în frunte cu Chief Executive Officer Pascal Viroleau, și-au prezentat ofertele turistice agențiilor și tour-operatorilor din România, urmând ca în scurt timp, acestea să ajungă și la turiștii români amatori de călătorii speciale.

Cu această ocazie, Turkish Airlines a organizat și o tombolă, având ca mare premiu o super-excursie pentru două persoane în Secyhelles (câștigată de Happy Tour) precum și un premiu secundar, la fel de atractiv, constând în două bilete la Business Class pentru destinația Mauritius (câștigată de Explore Travel).

Câștigătorii Marelui Premiu
Câștigătorii Marelui Premiu
Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!