" /> " /> " />
Hoteluri diverse

10 hoteluri incredibile care s-au deschis sau se vor deschide curând

7 Keemala Resort (Phuket, Thailanda)

keemala-3
Keemala, unul dintre cele mai frumoase hoteluri din lume

Apartamente de tip cuib de păsări, saci de bambus pe picioroange și băi sculptate în stâncă. Așa s-ar caracteriza hotelul Keemala, de pe insula thailandeză Phulet. Construit departe de aglomerație, cu priveliști fabuloase asupra satului Kamala și a mării Andaman, pozițional între dealuri, în mijlocul vegetației luxuriante, acest hotel, ghici ce?, s-a deschis deja.

6 Hotel Gangneung (Coreea de Sud)

gangneung-resort-hotel-archdaily-com

În așteptarea Jocurilor Olimpice de iarnă 2018, de la PyeongChang, din Coreea de Sud, compania arhitectonică Planning Korea, din Seoul, a realizat designul unui resort unic, ce ar urma să fie construit pe malul mării, în localitatea Gangneung, inspirat de o structură ecologică de plancton. Inaugurarea ar urma să fie făcută chiar înainte de deschiderea Jocurilor Olimpice iar clienții se vor bucura de frumusețea acestei construcții ce reprezintă un ”opt” rectangular, care include un mix de apartamente și camere de hotel (956 în total) și o mulțime de facilități, între care se remarcă imediat ”scările” cu grădini.

5 Shanghai Shimao Wonderland (China)

5-shimao-wonderland-intercontinental-architizer-com

Shimao Wonderland va fi construit în zona Pădurii Naționale Sheshan, între Dealul Tianmashan și Dealul Hengshan și va fi un hotel de 5 stele, cu 19 etaje, 380 camere luxoase și un look unic. Proprietatea, care aparține de lanțul InterContinental, va avea doar trei etaje deasupra nivelului mării, restul fiind construite în interiorul unei cariere abandonate. Privit de la bază, hotelul va arăta precum o cascadă care se revarsă incredibil pe marginea râpei. Inaugurarea ar trebui să aibă loc la finele lui 2017.

Booking.com Tururile TukTuk

Descoperă Muntenegru, secretul ascuns al Europei!

From830 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : Martie - Octombrie
0

Bali – o vacanță pentru suflet

From1,490 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : oricând
0
Aprilie, cea mai bună perioadă!

Sri Lanka – descoperă Perla Orientului

From1,090 Euro
10 nopți / 11 zile
Availability : Oricand
0
1 2Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!