" /> " /> " />
Destinatii

15 dintre cele mai colorate orașe din lume

Suntem siguri că în periplurile tale prin lume ai trecut prin orașe care ieșeau din monotonie, remarcându-se prin culorile vii ale caselor, care le dădeau un aer vesel și care inspirau optimism. Am făcut în cele ce urmează o listă cu cele mai colorate orașe din lume, fără a avea pretenția de a le clasifica într-un top. În plus, dacă ai văzut și tu un oraș colorat care nu este în listă, te invităm să ni-l sugerezi în comentarii, eventual cu o fotografie atașată.

15 Juzcar, Spania

Juzcar, orașul Ștrumpfilor

Dacă ai fost vreodată un fan al filmului de animație Ștrumpfii, vei recunoaște imediat faptul că Juzcar, satul spaniol din regiunea Andaluzia, pare desprins direct dintr-un scenariu cu simpaticele creaturi. Localitatea avea casele albe până în anul 2011, când acestea au fost vopsite în albastru, tocmai pentru a se face o promoție filmului cu ștrumpfi. Partea amuzantă este că, văzând cum satul devine brusc o atracție turistică, locuitorii lui au refuzat să li se vopsească la loc în alb casele, așa cum le promisese compania cinematografică.

Booking.com

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Mi-a plăcut foarte mult articolul! Sper ca pe viitor să ajung la Procida (Italia)! …..imi place și America Latină, dar cred că trebuie să mai aștept un pic.Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!