" /> " /> " />
TukTuk Literar

O carte de suflet: Cristina Iliaș – Călător prin țara lor

Pe Cristina Iliaș o știi de pe Tuk Tuk. Ea este o arhitectă de succes căreia îi place să călătorească și care a publicat chiar pe site-ul nostru o serie de texte din călătoriile ei prin lume, grupate sub un titlu concludent: Călător prin țara lor.

Pentru că orice lucru frumos trebuie să aibă o continuare și mai frumoasă, Cristina a lansat recent volumul Călător prin țara lor, în care propune cititorilor incursiuni spctaculoase prin locurile pe care le-a vizitat. O carte de călătorie scrisă cu sufletul, un itinerariu variat, din Capri în Thailanda, din Sicilia în Nepal, din Kerala în Bali, și, la final, sentimentul complet că lumea e atât de frumoasă încât a călători trebuie să devină aproape o poruncă în viața oricărei persoane care vrea să devină mai bună.

Am ales să scriu despre aceste locuri, prin prisma trăirilor mele interioare, întâi și întâi pentru mine, ca să îmi păstrez vii emoțiile pentru timpul în care voi trăi doar din amintiri”, spune Cristina Iliaș iar nouă nu ne rămâne decât să-i savurăm amintirile, citind Călător prin țara lor și bucurându-ne că ne-a dat un motiv în plus ca a doua zi să ne facem bagajul și să plecăm, hai-hui, prin lume.

Călător prin țara lor (374 pag) se poate comanda la adresa [email protected], la prețul de 35 de lei, precizând numele și adresa completă unde să fie livrată, cu plata ramburs.

Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!