Oferte travel

Circuit de 10 zile in India, la cel mai mic preț de pe piață

O destinaţie fascinantă de vacanţă pentru turişti din toate colţurile lumii, India te aşteaptă să descoperi o cultură unică şi numeroase atracţii-simbol ce i-au purtat faima de-a lungul timpului, de la Taj Mahal la râul Gange, precum şi numeroase forturi, palate şi minarete impresionante.

Porneşte într-o aventură de zile mari într-un circuit complex, pe care Europa Travel îl pune la dispoziţie celor interesaţi, la un tarif de nerefuzat. Prima plecare este de Paște și ai reducere de 300 euro/pers., dacă te înscrii până pe 19 martie, așa că poate ar fi un moment ideal să descoperi aceste ținuturi. Vei vizita cel mai important centru turistic al Indiei, supranumit Triunghiul de Aur, ce include localităţile Delhi, Agra şi Jaipur, şi vei descoperi şi alte locuri pitoreşti, precum Varanasi, considerat a fi cel mai sfânt loc de pe pământ. Turoperatorul low-cost a inclus în ofertele sale astfel de destinaţii exotice de vacanţă, cu facilităţi excelente, la cele mai mici preţuri.

jaipur
Palatul Vânturilor din Jaipur

India este ţinut binecuvântat de o diversitate culturală, fapt datorat şi dimensiunilor sale impresionante, fiind a şaptea ţară din lume după suprafaţă şi a doua după numărul locuitorilor. Te aşteaptă aici privelişti spectaculoase şi atracţii remarcabile, pe care le vei admira pe îndelete în cele 10 zile ale turului organizat de Europa Travel. Vizitată de peste 17 milioane de turişti în fiecare an, India are de oferit fiecăruia locuri splendid şi variate, de la minuni naturale la situri istorice şi religioase, oraşe pline de viaţă, sate montane idilice, precum şi unele dintre cele mai sacre situri hinduse şi musulmane din lume.

Uluitorul Triunghi de Aur al Indiei

Unul dintre cele mai importante oraşe ale Indiei este reprezentat de capitala Delhi, ce adăposteşte o sumedenie de repere şi monumente istorice, muzee naţionale de renume, temple şi palate superbe. Printre cele mai attractive situri istorice ale oraşului se numără Fortul Roşu, Raj Ghat, temple dedicate lui Mahatma Gandhi, sau Qutub Minar, cel mai înalt minaret de cărămidă din India, inclus şi în patrimonial mondial UNESCO.

taj mahal
Taj Mahal, în Agra

Circuitul low-cost oferit de Europa Travel include și vizitarea orașului Agra, minunat amplasat pe malurile râului Yamuna, care îți oferă una dintre cele mai intense experiențe pe care le poți avea. Grandiosul Taj Mahal, construit de împăratul Shah Jahan ca mausoleum pentru soția sa, impresionează de la prima vedere, din orice perspectivă l-ai privi. Fortul Agra, prima reședință a  împăraților moguli, adăpostește și alte palate și moschei, precum și grădini colorate îngrijite cu mare atenție.

Turul prinTriunghiul de Aur îți poartă pașii și într-o altă minune a Indiei, Jaipur, cunoscut și ca Orașul Roz, care te cucerește cu arhitectura clădirilor sale pictate în cele mai frumoase nuanțe de trandafiriu deschis. Alei labirintice pline de viață te îmbie să descoperi cum se îmbină cel mai bine vechiul și noul în această așezare plină de farmec.

Varanasi cel sfânt și experiențe unice în India

varanasi
Varanasi

Turoperatorul low-cost îți oferă posibitatea să descoperi diferite elemente contrastante ale Indiei, așa încât să surprinzi în fiecare loc pe care îl vizitezi câte o fărâmă a acestei istorii și culturi. Varanasi, capital statului Kashi, este un loc de o mare însemnătate religioasă, fiind cunoscut drept orașul sfânt al hinduismului. O experiență desăvârșită și plină de spiritualitate de care te poți bucura aici este plimbarea cu barca pe fluvial Gange, înainte de răsăritul soarelui, pentru a admira atât priveliștile uluitoare care te înconjoară, cât și atmosfera impusă de rugăciunile murmurate de localnici și clopotele templelor.

Circuitul de 10 zile în India aduce cu sine și propunerea unei excursii opționale într-o regiune pitorească, Mandawa, ce îți oferă perspective Indiei de odinioară, în care timpul parcă a stat în loc. Descrisă drept o galerie în aer liber, acest loc se mândrește cu cea mai mare concentrație de fresce din lume și numeroase atracții arhitecturale de o deosebită importanță.

Această frumoasă bijuterie din sudul Asie îți oferă posibilitatea să te bucuri de experiențe inedite, precum plimbarea cu elefantul la poalele dealului Aravallis, de la intrarea în Fortul Amber, vechea capitală a orașului Jaipur. De asemenea, poți participa la magnificul show Zangoora, la Kingdom of Dreams, un spectacol de bollywood musical așa cum numai în India poți avea parte.

Oferte Speciale India: Triunghiul de Aur și Varanasi

Tarif: 1049 euro/persoană, 10 zile, (4 nopți în New Delhi, o noapte în Jaipur, o noapte în Agra, două nopți în Varanasi), cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*, transport avion, tururi cu autocar conform itinerariului, plimbare cu barca pe Fluviul Gange, ghid local, asistență turistică. În plus, dacă te decizi să călătorești aici chiar de Paște, nu uita că ai reducere de 300 euro persoană, pentru înscrierile până pe 19 martie. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!