Oferte travel

Vacanță de Paște în Israel și Iordania. Hai și tu!

Sărbătorile pascale se apropie cu repeziciune, aşa că poţi profita de ultimele oportunităţi pentru a te înscrie la o vacanţă plină de spiritualitate în Israel, Ţara Sfântă, care îţi va descoperi cele mai importante simboluri religioase ale omenirii, precum şi o sumedenie de alte atracţii.

Porneşte într-un circuit fascinant prin Israel şi Iordania pe care Europa Travel l-a conceput special pentru pelerinii moderni. Explorează cele mai semnificative dintre locurile biblice, precum Nazaret, oraşul în care a copilărit Iisus, sau Cana Galileii, locul în care Mântuitorul a înfăptuit prima minune. Turoperatorul low-cost include în ofertele sale oferte de nerefuzat pentru vizite însemnate pentru fiecare om, de care trebuie să se bucure cel puţin o dată în viaţă.

nazareth
Nazareth

Israel şi Iordania au atât de multe locuri spectaculoase de admirat încât după circuit de 7 zile propus de Europa Travel, vei simţi nevoia să revii pentru a explora şi mai mult. De la obiective turistice de o mare importanţă religioasă, care îţi vor descoperi frumoase istorice şi peisaje idilice, până la oraşe moderne, pline de viaţă, aceste meleaguri sunt minunate ca să petreci vacanţa de Paşte împreună cu cei dragi.

Pe urmele Mântuitorului, prin Israel

Poziţionat excelent de-a lungul Mării Mediterane, Israelul este cea mai importantă destinaţie de vacanţă din Orientul Mijlociu, pentru credincioşi în primul rând, dar şi pentru orice doreşte să surprindă o semnificativă bucată de istorie. Circuitul low-cost de la Europa Travel include vizite în deosebite aşezări biblice, precum Ierusalim. Aici vei privi cu ochii minţii evenimente majore despre care ne învaţă religia, de la Via Dolorosa, Drumul Crucii parcurs de Isus spre locul de răstignire, la Biserica Sfântului Mormânt şi la Zidul Plângerii.

Turul spiritual în Israel include şi vizitarea oraşul Bethleem, locul în care s-a născut Iisus, unde vei vizita Biserica Nativităţii, precum şi un popas în Yardenit, acolo unde pelerinii pot intra în apele în care a fost botezat Mântuitorul. Alte momente biblice pot fi descoperite la Muntele Fericirilor, unde Isus le-a vorbit ucenicilor despre fericiri, sau la Muntele Tabor, acolo unde a avut loc Schimbarea la Faţă.

haifa bahai
Grădinile Bahai, din Haifa

Printre locurile cu care Israelul te va surprinde se numără capitala Tel Aviv, un centru cultural plin de culoare. Viaţă de noapte palpitantă, plaje spectaculoase şi restaurante de clasă mondială, vei găsi aici o cu totul altă lume. Unul dintre cele mai pitoreşti locuri pe care le vei descoperi în acest circuit este Haifa, cu ale sale Grădini Baha’i. Sit al patrimoniului mondial UNESCO, acestea sunt apreciate ca fiind unele dintre cele mai frumoase grădini din lume, întinse pe panta nordică a Muntelui Carmel, putând fi văzute de oriunde din zonă.

Iordania cea plină de surprize

Turoperatorul low-cost îţi oferă posibilitatea ca în acest circuit să vizitezi şi acest ţinut străvechi, reprezentat de Iordania, care îţi descoperă numeroase rămăşiţe din istoria beduinilor. De la minuni străvechi la oraşe moderne şi staţiuni cu plaje întinse, Iordania este meleagul contrastelor fascinante. Capitala Amman, locul care a îmbrăţişat dezvoltarea timpurilor de astăzi, dar care păstrează cu sfinţenie vechiul trecut, este unul dintre cele mai occidentale oraşe din Orientul Mijlociu. Splendid amplasate pe vârful unui deal din centrul oraşului se găsesc ruinele antice ale Cetăţii, inclusiv Templul lui Hercule, construit de romani, şi o biserică bizantină.

petra
Petra

Vizitează superbul Madaba, supranumit Oraşul Mozaicurilor, sau Petra, ce se mândreşte cu o arhitectură magnifică, ce face din acest oraş principala atracţie a Iordaniei şi un sit al patrimoniului UNESCO. Nu mai puţin importantă, Aqaba, al treilea cel mai mare oraş al ţării, şi singura staţiune de la Marea Roşie, care îţi va descoperi privelişti minunate.

Oferte Speciale Circuit Israel și Iordania

Tarif: 619 euro/persoană, 6 nopți de cazare cu mic dejun și cină la hoteluri de 3* și categoria ”turist”echivalent: 3*sup.-4*, transport avion, tururi cu autocar conform itinerariului, ghid localvorbitor de limba română, asistență turistică. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!