Locul plecarii: Bucuresti Durata excursiei: Circa 16 ore Transport cu: Autocar de 3* sau 4* Grup minim de persoane: 30 Ghid insotitor in limba romana: Da Inscrieri: Telefon: 0721-428 014 sau email: [email protected]
 • Detalii generale
 • Programul excursiei
 • Informații importante
 • Ce este inclus
 • Ce nu este inclus
 • Recenzii

Excursie de o zi în Lovech, frumosul oraș bulgăresc dominat de fortăreața de pe Dealul Hisaria. Se vizitează Cetatea, vechiul cartier Varosha, Podul Acoperit, apoi Peștera Devetashka.

Plecări: 1 septembrie 2018, 6 octombrie 2018

Citește programul excursiei pentru detalii.

Plecare din București la ora 6,30 spre Lovech, orașul tufelor de liliac. Primul obiectiv care se vizitează este Parcul Național Maarata, cu Cascadele Krushuna.

De aici ne deplasăm spre orașul Lovech, unde vom vizita Cetatea Hisaria, apoi coborâm în vechiul cartier Varosha, așezat în terase și o luăm la plimbare pe straduțele pietruite pentru a vizita Podul Acoperit, de unde intrăm în zona comercială, cu multe prăvălii de meșteșugari, magazinașe de suveniruri, cofetării și taverne tradiționale. Timp liber pentru masă și cumpărături.

Dupa amiază, în jurul orei 16,30, plecăm spre casă dar ne oprim în drum pentru a vizita Peștera Devetascha.

Vă rugăm sa aveti la dvs cartea de identitate (sau pașaport) valabile cel puțin 6 luni de la data ieșirii din țară. Puteți să schimbați bani, pentru a avea leva încă din țară sau puteți schimba euro în leva la punctul de frontieră, după ce intrăm în Bulgaria. Schimbul lei - leva este 1 leva = circa 2,5 lei la Bucuresti, iar in Bulgaria 1 leva = 4,10 lei. 1 euro = 1,95 leva. ATENȚIE! Persoanele care uită acasă cartea de identitate/pașaportul nu vor urca în autocar și vor pierde integral suma achitată.

*** Copii sub 14 ani pasaport valabil 6 luni de la intoarecerea in tara + acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul, dupa caz, obtinut la notariat (unde este cazul - copie dupa certificatul de deces sau actul de divort); *** Copii 14-18 ani - Pasaport sau carte de identitate valabil 6 luni de la intoarcerea in tara + acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul, dupa caz, obtinut la notariat (unde este cazul - copie dupa certificatul de deces sau actul de divort); in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic (mai multe informatii pe www.politiadefrontiera.ro)

 • Transport cu autocar, 3* sau 4*, cu plecare din București.
 • Ghid însoțitor de grup, de limba română, pe toată perioada excursiei.
 • Asigurare medicală;
 • Asigurare storno;
 • Intrări (opționale) la obiective: Cetatea Hisaria – 3 leva (cca. 1,5 euro). Muzeul Etnografic – 6 leva (cca. 3 euro). Muzeul Apei – 4 leva (cca. 2 euro)

There are no reviews yet.

Be the first to review “O zi cu TukTuk la… Lovech (Bulgaria)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.