" /> " /> " />

Descoperă Muntenegru, secretul ascuns al Europei!

0
Price
From830 Euro
Price
From830 Euro
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

14362
8 zile / 7 nopți
Availability : Martie - Octombrie
Romania
Budva

Muntenegru este una dintre cele mai mici țări europene dar, cu toate acestea, frumusețea ei prea puțin cunoscută îi dă tot dreptul să aspire la un loc cât mai înalt în topul preferințelor turistice. Coasta Adriatică, faptul că se află la scurtă distanță de Dubrovnik, locuri precum Kotor și Budva – iată doar câteva argumente cu care Muntenegru se prezintă în fața eventualilor vizitatori.

TukTuk îți oferă ocazia să descoperi această țară în care poți ajunge lesne cu mașina personală, propunându-ți un tur realizat de partenerii noștri din Muntenegru.

E un tur all-inclusive dus la un nivel superior. 7 nopți/8 zile la Marea Adriatică, având cazare într-un hotel de lux de pe Riviera muntenegreană, în Budva, de unde te vei putea bucura de toate avantajele mării și de unde vei avea prilejul să explorezi regiunea din punct de vedere istoric și cultural, existând posibilitatea de a face excursii în fiecare zi.

Programul de mai jos, și prețul acestuia, este setat având incluse 5 excursii. La cerere, el se poate customiza, adăugând o excursie suplimentară (pentru cea de-a șasea zi) sau eliminând din excursii, pentru a avea mai mult timp de petrecut la plajă (trebuie achiziționate  minim două excursii). Pentru orice întrebare, te rugăm să folosești formularul din dreapta și îți vom răspunde în cel mai scurt timp, urmând a-ți comunica prețul în funcție de cerințele tale.

Programul ți-l faci cum dorești! Ba mai mult, există o flexibilitate a excursiilor de mai jos. Adică ele pot începe la ora 9, 10 sau 11 dimineața, oferindu-ți posibilitatea de a prinde, înainte, câteva ore de plajă.

8 zile / 7 nopți

Mic dejun inclus. Hotel de 4 stele în Rafailovići. Înscrieri în orice perioadă!

Citește cu atenție, mai jos, pentru a vedea ce este inclus în tur

Preț: de la 830 euro / pers.

(cu 5 excursii incluse, în funcție de perioadă – v. mai jos)


Cazare

Hotel Aleksandar (4+*) este un hotel de designer, situat în mijlocul zonei Rafailovići din Budva, pe malul Mării Adriatice, la distanță de un minut de plajă. Hotelul a fost construit cu focus pe sinergia dintre funcționalitate, armonie și eleganță, elemente care se împletesc perfect, definindu-i stilul. Un design luminos și modern, un loc în care poți sta în orice perioadă a anului, bucurându-te de confortul și funcționalitatea celor 220 de locuri, de restaurant & wine bar-ul aflat în interior și de spa-ul cu facilități și servicii excelente.


Transport

Transportul până la hotelul din Muntenegru se realizează individual. Pe parcursul sejurului, transportul din excursiile aferente acestuia sunt asigurate de partenerul nostru local, în funcție de numărul de persoane (autoturism, microbuz sau autocar), cu șofer profesionist, vorbitor de limba engleză. Transportul din excursii este inclus în prețul turului.

Pentru 2-7 persoane, transport în autoturism de lux sau van, cu șofer vorbitor de limbă engleză.

Pentru grupuri mai mari de 7 persoane, transport în microbuz, cu ghid licențiat.


Programul turului (flexibilitate, la cerere)

Cină de bun venit, introducere, o scurtă prezentare a țării și a activităților din zilele următoare.
După micul dejun, vizitezi Golful Kotor, începând cu dealul Trojica, unul mai puțin frecventat de turiști, care-ți dă posibilitatea să admiri superba panorama asupra golfului. La sosirea în localitatea Kotor parchezi lângă centrul vechi și începi turul în care vei înțelege de ce acest oraș a fost inclus în Patrimoniul UNESCO și de ce este plasat de Lonely Planet între primele locuri ce trebuie vizitate în întreaga lume. După tur, continuăm cu drumul panoramic de-a lungul coastei către superbul oraș baroc Perast, în care vei asculta poveștile și legendele despre vechii marinari ce populau localitatea. Din Perast iei o barcă spre frumoasa insulă Our Lady of the Rocks și micuța biserică ce se află aici. Vei lua prânzul într-o atmosferă relaxantă, pe malul golfului apoi vei merge de cealaltă parte a lui, bucurându-te de priveliște și urmând să vizitezi alte clădiri străvechi înainte de întoarcerea la hotel. Durata excursiei: 6 ore
Cetinje
O zi foarte dinamică în care vei vizita centrul țării, orașele Cetinje și Lovcen, apoi vei avea posibilitatea să admiri frumoasele panorame de pe drumul care vine din munți către Riviera.  Cetinje este fosta capitală regală a Muntenegrului, centrul cultural și istoric al țării, în care vei avea ocazia să cunoști câte ceva din trecutul istoric, vizitând muzeele fostelor ambasade (fiecare locație transformată într-un loc aparte), mânăstiri și biserici, parcuri etc. Drumul duce apoi prin Parcul Național Lovcen, către mausoleul Lovcen, aflat la cea mai mare înălțime din lume, locul în care se odihnește Petar II Petrović Njegoš, unul dintre foștii conducători ai Muntenegrului. De la punctul de observare de aici vei vedea frumusețile țării din perspectiva unei păsări. Ajungi apoi în satul Njeguši, pe drumul care înconjoară platoul Štirovnik, cu o panoramă unică, unde vei ajunge la așa numitele Porți ale Paradisului (Vraja Rata), unul dintre cele mai frumoase view point-uri din lume, unde e obligatorie o oprire pentru a face multe fotografii. Coborâm apoi în vale, din nou în satul Njeguši, locul de naștere al mai multor conducători muntenegreni. După ce-l vizitezi, cu timp liber inclus, vei lua masa într-o autentică atmosferă locală, într-o veche casă muntenegreană, celebră pentru brânza și prosciutto-ul de calitate. Întoarcerea la hotel se face pe un traseu diferit, un drum la fel de frumos și spectaculos ca la venire. Durata excursiei: 8 ore.
Sveti Stefan
O aventură complet diferită, până la cel mai întins lac din peninsula balcanică. Excursia începe cu un drum panoramic de-a lungul coastei Adriatice, prima oprire fiind la Hotelul Sveti Stefan de pe celebra insuliță cu același nume, o arhitectură unică și o locație de excepție. Apoi, după un drum scurt, ajungi la mânăstirea Reževići, unde faci o oprire pentru a vizita grădina și biserica de unde se deschide o frumoasă priveliște către mare. Drumul continuă spre Petrovacka Gora, cu o altă panoramă spectaculoasă a Rivierei, după care te îndrepți spre Lacul Skadar și vechiul sat de pescari Virpazar, de unde încep croazierele pe lac. După o scurtă plimbare prin sat te vei sui la bordul unui vaporaș pentru a face o plimbare pe Skadar, un adevărat paradis ornitologic, motiv pentru care vei înțelege mai bine de ce e denumit și Aeroportul Internațional al Păsărilor. Urmează timp liber și prânzul, cu specific pescăresc, servit pe malurile lacului. Întoarcerea se face printr-un tune către Budva. Durata excursiei: 6 ore.
Mânăstirea Ostrog
O zi care împletește cultura și istoria locurilor cu frumusețile naturii. Ajungi mai întâi la unul dintre cele mai importante sanctuare ortodoxe și centrul vieții spirituale din Muntenegru: Mânăstirea Ostrog. Aici ai ocazia să faci un mic pelerinaj, printr-o plimbare de la baza mânăstirii până sus, admirând combinația oferită de miracolele locului: natura și oamenii, laolaltă cu moaștele Sfântului Vasile, aflând mai mlte despre viața și munca acestuia. După mânăstire ajungi într-o ambianță total diferită, pe malurile râului Crnojevića, unde începi o excursie de care nu beneficiază mulți turiști. Peisajele oferite de râu sunt superbe și vei dori să te oprești în mai mlte locuri pentru a face fotografii, pentru a traversa vechile poduri și pentru a admira arhitectura de pe cele două maluri ale râului. Vei savura apoi o masă pescărească la restaurantul Pedja și te vei întoarce la hotel urmând un traseu diferit. Durata excursiei: 6 ore
moraca river
Canionul râului Moraca
Azi vei ajunge în nordul țării, într-o altă excursie dinamică până în Parcul Național Biogradska Gora. Traseul e o adevărată aventură, fiindcă vei trece prin canionul râului Morača, vei schimba peisaje și situații, de la stâncile abrupte ale canionului la văile liniștite, vei trece prin tuneluri și vei traversa poduri. Primul stop este la Mânăstirea Morača, construită pe marginea stâncilor, în a cărei frumoasă grădină te vei relaxa vreme de câteva minute, lăsându-te cuprins de sentimentul de pace care domnește în aer. Dar acesta e doar un antrenament pentru „vedeta” zilei, Parcul Național Biogradska Gora, una dintre ultimele păduri tropicale ale Europei, în mijlocul căreia se află superbul Biogradsko Jezero – un lac glaciar de 23 ha, aflat la altitudinea de 1094 m. Aici te poți plimba în jurul lacului, poți face un tur cu barca, te poți urca în caiac… și opțiunile nu se opresc aici. Mergi apoi în restaurantul din apropiere pentru a testa modul în care localnicii prepară carnea. Durata excursiei: 8 ore
Budva
E momentul să te relaxezi la plajă și să explorezi de unul singur Budva.
Excursia poate înlocui oricare dintre excursiile de mai sus sau se poate adăuga în Ziua 7, la un cost suplimentar.
Peștera Lipa
Traseul începe cu Peștera Lipa, în care lumea subterană te va lăsa cu gura deschisă. Turul prin peșteră e realizat de un ghid local, specializat, care-ți va prezenta o lume nouă și interesantă. Într-unul din coridoarele de la capătul peșterii vei fi servit cu o băutură, pe care s-o savurezi în acest decor mirific. Excursia continuă cu vizitarea satului din apropiere, mai precis cu via, crama și stupina prietenilor noștri din familia Vukmirović. O plimbare romantică prin vie și prin livada plină de pomi fructiferi, după care proprietarul îți va arăta cum se face mierea într-un stil vechi, tradițional, care îi conferă un gust aparte. În ambianța unei autentice case muntenegrene vei degusta câteva tipuri de lichior și de vinuri, asortate la trei preparate locale. Întoarcerea din excursie se face prin Rijeka Crnojevića. Durata excursiei: 8 ore

Ce este inclus:

Cazare 7 nopți cu mic dejun în Hotel Aleksandar (4*+), pe malul mării, cu restaurant, wine bar și spa

5 sau 6 zile de activități cu excursii în timpul cărora vei descoperi cele mai frumoase locuri din Muntenegru

Prânz în timpul zilelor cu excursii

Mâncare organică și degustări de vinuri pe parcursul turului

Toate taxele de intrare la obiectivele turistice

Șofer vorbitor de limbă engleză. Ghid la cerere.

Sim card cu date incluse, pentru folosirea pe smartphone-urile neblocate în rețelele românești

Asigurare de călătorie

Servicii adiționale și suport tehnic

Instrucțiuni de călătorie

Ce nu este inclus:

Mesele care nu sunt specificate în cadrul excursiilor.

Transportul din România în Muntenegru.


Prețuri:

Martie, Aprilie

830 euro / pers

Mai, Oct

920 euro / pers

Iunie, Sept

1280 euro / pers

Iulie, August

1460 euro / pers

Minim 2 persoane.


E nevoie de viză pentru Muntenegru? Conform MAE, cetăţenii români pot intra în Muntenegru fără viză, pe baza unui paşaport valabil pentru o perioadă de 90 de zile într-un semestru.

În scop turistic, cetăţenii români pot intra în Muntenegru pe baza cărţii de identitate valabile, având drept de ședere o perioadă de 30 de zile, de la data intrării.


Atenție!

Sejurul în Muntenegru nu este organizat de către TukTuk.ro ci este un tur privat, organizat de partenerul nostru local, TukTuk fiind doar partener media. Toate cheltuielile pentru acest tur sunt achitate direct către partenerul local. Dacă vrei să te înscrii, dă-ne un mesaj folosind formularul din dreapta și îți vom da mai multe detalii.