Europa

Insulele grecesti: Corfu

Corfu, insula situata in vestul Greciei, atrage in fiecare vara mii de turisti din toate colturile lumii. Popularele statiuni Kavos, situata pe coasta sud-vestica a insulei si Sidari in partea de nord, continua sa ofere vizitatorilor atractii de tot felul, hoteluri luxoase si viata de noapte. Corfu este o alegere perfecta si pentru turistii romani care cauta un perfect loc de relaxare estival in decor elen.

Sidari este destinatia cea mai buna pentru o vacanta cu familia, datorita soarelui bland din aceasta zona si apelor putin adanci, ideale pentru inot si sporturi acvatice. Aceasta statiune pune la dispozitia turistilor si un mic centru de calarie pentru copii si excursii cu barca la insulele din apropiere, Paxos si Erikoussa, activitati care ii tin ocupati pe cei mici. La apusul soarelui, Sidari devine un loc extrem de animat, aici aflandu-se numeroase baruri si cluburi. Serile de karaoke sunt foarte populare iar cel mai bun loc in care poti face asta este clubul in aer liber, Caesar.

Kavos este cunoscuta ca statiunea petrecerilor din Corfu, fiind perfecta atat pentru o vacanta in doi cat si pentru cele in grup. Kavos dispune de circa 8 kilometri de plaja nisipoasa, care ofera peisaje superba. Kavos ramane atractia petrecaretilor prin cluburile sale de noapte, cum ar fi Rolling Stone, unde poti asculta muzica din anii ’60, ’70 si ’80 sau Venue si Future Atlantis unde stilurile sunt mai moderne, de la garage pana la R&B. Cu mai mult de 80 de baruri si cluburi, Kavos ofera cea mai vesela experienta celor aflati in cautare de petreceri in vacanta pe insula Corfu.

In privinta hotelurilor, Corfu dispune de o varietate completa, de la cele luxoase de 5 stele pana la apartamentele in care te poti gospodari singur. Fii sigur ca vei gasi ceva pentru toate gusturile si buzunarele. Pe internet se afla oferte de hoteluri cu adevarat speciale si, facand rezervare in avans, poti economisi multi bani. In Sidari, hotelul de 3 stele Zafiris se afla aproape de plaja Canal D’Amour si are retea wi-fi si piscina, in timp ce Megali Luxuries (4 stele) ofera cazare langa pitoreasca plaja Megali. In Kavos, hotelul de 3 stele Corfu San Marina are multe locuri special amenajate pentru copii si este situat in apropierea zonei in care viata de noapte este foarte animata, in vreme ce hotelul de 4 stele, Ionian Sea View impresioneaza prin gradinile sale si amplasarea pe plaja. In ambele statiuni te poti caza si in apartamente foarte bine dotate, populare prin faptul ca reprezinta o metoda de economisire a banilor intrucat poti alege sa mananci acolo in loc sa iesi sa iei masa in oras in fiecare seara.

Indiferent daca esti in cautarea unei vacante cu familia, cu jumatatea ta sau intr-un grup, fii sigur ca orice statiune de pe insula Corfu e alegerea perfecta. Un colt de paradis, o amintire de neuitat.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

1 Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • […] de 5 stele Marbella Beach se afla pe coasta de sud-est a insulei grecesti Corfu, in Agios Ioannis Peristeron, intr-un peisaj dominat de o vegetatie […]



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!