Festivaluri

Vizitează Viena chiar în București, la Vienna Summer Night Concert

Viena – un paradis urban al romanticilor, al melomanilor adevărați, un centru cultural mereu surprinzător, unde poveștile de altădată par încă actuale. De la târgurile de Crăciun cu case din turtă dulce, la balurile vieneze sau vibrantul MuseumsQuartier, Viena este o idee bună – mereu.

Înainte să îți rezervi un bilet către capitala austriacă, nu trebuie decât să vii pe 26 mai în Parcul Unirii de la ora 21.15 și vei experimenta Viena ca la carte. Cum anume? În premieră exclusivă, Biroul de Turism al Vienei în colaborare cu celebra Orchestră Filarmonică din Viena organizează o transmisiune publică și în direct a Vienna Summer Night Concert, live din grădinile Palatului Schönbrunn.

Foto: RichardSchuster
Foto: RichardSchuster

Sub forma unui picnic nocturn, dotat cu pături, dar și pelerine în caz de ploaie, nu-ți rămâne decât să închizi ochii și să te lași purtat de inconfundabilele acorduri ale orchestrei. Din program vor face parte opere ale lui Georges Bizet, Hector Berlioz, Francis Poulenc şi Maurice Ravel, sub conducerea dirijorală a lui Semyon Bychkov și cu participarea pianistelor Katia și Marielle Labèque.

Cu o zi înainte de eveniment, Biroul de Turism al Vienei va organiza în Parcul Unirii un stand cu informații despre concert și despre Viena ca destinație perfectă de city break, dar și pentru concediu. Tot aici, vei putea testa jocul muzical interactiv NAMADEUS, care face muzică din numele celor care îl joacă, transformându-l într-o interpretare originală a lui Mozart. Jocul va fi disponibil pentru bucureșteni pentru prima oară pe 21 mai la Noaptea Muzeelor, în curtea Muzeului Național de Artă a României, iar în Parcul Unirii încă din 25 mai, ora 16.00.

Foto: RichardSchuster
Foto: RichardSchuster

Mai mult, ți s-a pregătit și un concurs foarte atractiv. Dacă participi la transmisiunea live, trebuie doar să împărtășești experiența ta din timpul concertului pe Instagram sau Twitter cu hashtagul #viennaconcert. Ce poți câștiga? O excursie pentru două persoane la Viena în perioada 29 decembrie 2016 – 1 ianuarie 2017, care include zborul, cazarea într-un hotel de patru stele, cartele Vienna Card pentru transport intraurban, dar și o sesiune exclusivă Meet & Greet cu Orchestra Filarmonică din Viena în timpul unei repetiții pentru Concertul de Anul Nou.

Foto: RichardSchuster
Foto: RichardSchuster

Dacă aveai vreun dubiu că Viena este capitala europeană a muzicii, trebuie să îți spunem că acest concert transmis în direct în 50 de orașe din întreaga lume, printre care și București, face parte dintr-o serie de evenimente exclusive care sunt organizate în spiritul motto-ului noului an: „2017: al ritmo di Vienna“, poziționând Viena pe harta destinațiilor europene de neratat. Un motiv bun pentru care #WeLoveVienna, nu?

Ne vedem pe 26 mai în Parcul Unirii să trăim împreună visul unei nopți de vară vieneze!

Mai multe informații despre concert aici:
www.concert.vienna.info

www.facebook.com/viennatouristboard

www.youtube.com/Vienna

www.instagram.com/viennatouristboard

www.twitter.com/ViennaInfoB2B

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!