Concursuri

Concurs aniversar: castiga un revelion pentru 2 persoane la Balcic!

La implinirea unui an de existenta TukTuk si a 12 ani de Balkan Travel iti oferim o noua surpriza, materializata intr-un concurs aniversar: un revelion pentru doua persoane in Bulgaria, la complexul de 5 stele Lighthouse Golf & Spa Resort de langa Balcic (regiunea Cap Kaliakra), in perioada 30 decembrie – 1 ianuarie.

Detaliile concursului:

Perioada de desfasurare: 6 decembrie – 24 decembrie. Extragerea castigatorului va avea loc in seara de ajun si anuntat in aceasta pagina precum si pe pagina noastra de Facebook.

Premiul oferit: minivacanta 30 decembrie – 1 ianuarie (3 zile; 2 nopti cazare), hotel Lighthouse Golf&SPA Resort, cu demipensiune, plus cina festiva de Revelion pentru un castigator si perechea sa. Transportul nu este inclus. Hotelul se afla in Bulgaria, in Cap Kaliakra, langa Balcic.

Ce trebuie sa faci: completeaza toate campurile formularului de mai jos, raspunzand corect la intrebarea din el si, conditie obligatorie, dand un Like/Imi place paginii noastre de Facebook (in cazul in care esti deja prietenul nostru pe Facebook, nu mai e nevoie).

Bonus: toti participantii la concurs pot beneficia de 5% discount din valoarea revelioanelor Lighthouse Golf&SPA Resort la achizitionarea acestora (in varianta pachete de 2 nopti, 3 nopti si 6 nopti) de la Balkan Travel.

Organizatorul concursului: Balkan Travel Vacanta ta de vis… a vis.

Despre hotel:

Bine ati venit la complexul Lighthouse Golf & Spa din Bulgaria. Statiunea isi propune sa fie locatia perfecta unde puteti juca golf si sa va relaxati in acelasi timp la SPA in cadrul unei vacante unice.

Resortul Lighthouse Golf & Spa (din engleza „far”) se afla la 7 km nord de Balcic, intr-un golf splendid al Marii Negre, la 31 de km de Aeroportul International Varna.

Aici veti gasi nenumarate posibilitati de a petrece clipe relaxante in compania golfului, pe unele din cele mai bune trei terenuri din Europa.

Cele trei terenuri de golf, Lighthouse Golf Resort, Black Sea Rama si Thracian Cliffs se afla pe o raza de 8 km unul fata de celalalt, in timp ce terenurile de golf Lighthouse si Black Sea Rama au o granita comuna si exista o alee directa intre cele doua.

Statiunea are un hotel de cinci stele, Lighthouse Hotel, un teren de golf cu 18 gauri, o academie de golf, un Centru SPA&Wellness de 3000 de mp², o plaja privata exclusiva si numeroase baruri si restaurante ce ofera o paleta variata de preparate internationale si locale. Mai exista un salon de frumusete, zona de relaxare, centru de fitness, un centru de conferinte, piscine exterioare cu apa incalzita pentru copii si pentru adulti, un club pentru copii.

Terenul de golf Lighthouse cu 18 gauri este creatia designerului Ian Woosnam.

Provocator si totusi generos, terenul de golf Lighthouse le ofera incepatorilor, dar si jucatorilor experimentati sansa de a-si testa aptitudinile si in acelasi timp le va rasfata simturile.

Centrul Lighthouse SPA&Wellness este o oaza de liniste si relaxare creata pentru a scapa de stresul zilnic. Un sanctuar calm, linistit, unde mintea, trupul si spiritul sunt Inviorate.

Aici, terapeuti cu experienta Imbina principiile si tehnicile terapiilor traditionale cu cele moderne. Fiecarui detaliu Ii este acordata atentia cuvenita, de la aromele care se simt In aer, la selectionarea celor mai bune tratamente si produse SPA. Aici te simti cea mai importanta persoana din lume.

Ocupand o suprafata de peste 3000 de mp², centrul Lighthouse SPA&Wellness are: 7 camere pentru masaj, bai cu aburi, hamam (baie turceasca), laconium, sauna cu infrarosii, sauna finlandeza, dusuri reci cu gheata, jacuzzi, tepidarium, caldarium, ofera terapii speciale cu ciocolata, are studio de fitness, coafor, cosmetica, ofera tratamente faciale si corporale si are si un beauty-shop.

Toate aceste lucruri, si multe altele, creaza premisele unui sejur perfect, ale carui esente se pot “traduce” in doua elemente de clasa: GOLF & SPA IN BULGARIA!

[gravityform id=15 name=ConcursBalkan Travel]

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

24 Comments

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • o vacanta ,nu mai tin minte decand nu am mai avut parte de o vacanta ,nu am avut ocazia sa es din tara nustiu cat de frumoasa e bulgaria miar place sa o vad si sa o vizitez ,vreau sa castig si merg in vacanta .,

  • Sunt un fan al litoralului bulgaresc datorita conditiilor superioare oferita de organizatori, gazde, etc chiar daca nu beneficiaza de avantajele naturale ale litoraluli romanesc, care cu parere de rau nu se ridica din punct de vedere organizatoric de cel al vecinilor nostri.

  • Am vizitat litoralul Bulgaresc si am admirat atat constructiile cat si ospitalitatea gazdelor. Felicitari si tot mai sus.janOmvesel ploiesti.

  • […] la achizitionarea acestora (in varianta pachete de 2 nopti, 3 nopti si 6 nopti) de la Balkan Travel.Participa acum la acest concurs !Castiga 2.000 euro, 1.000 euro sau 100 x 5 euro Categories: Concursuri […]

  • Buna ziua,
    Am vrut sa ma inscriu la la Concursul dv. Balkan Travel Castiga un Revelion romantic la Balcic in Bulgaria dar aveti o problema, nu apar cele doua cuvinte antispam si…inscrierea nu se poate face.

    • Camelia, foloseste un alt browser sau updateaza-l pe cel curent. Ai o problema cu flash-ul, din aceasta cauza nu vezi acel box.

  • As incepe anul atat de superb daca as avea noroc sa castig aceasta vacanta… ar fi prea frumos sa fie adevarat … BAFTA TUTUROR!

  • este o zona care ne aminteste ca aici s-a vorbit si inca se mai vorbeste ROMANESTE

  • cred ca ar fii cel mai frumos lucru care mii s-a intamplat vreodata,sa castig un asemenea premiu,astept cu nerabdare ……,bafta tuturor la concurs

  • Buna Tuk Tuk.M – am inscris la concurs si nu am primit mail de confirmare ! Trebuie sa ma inscriu din nou !? Sau este ok?

  • si eu m’am inscris la concurs si am aceeasi problema ca a elenei, nu am primit mail pt confirmare….ce tr sa fac???

  • buna.m-am inscris la concurs si nu am primit inca mail de confirmare a inscrierii.trebuie sa ma mai inscriu inca o data?multumesc

  • Anul acesta mi am dorit sa ajung in Bulgaria, dar pe drum mi s-a stricat masina, din pacate. Aceasta minivacanta e un vis inefabil.



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!