Destinatii

Sugestii pentru petrecerea lunii de miere

De Valentine’s Day poate te gandesti, in perspectiva, la locul in care o sa petreci ceea ce generic se numeste “luna de miere”. Lumea e larga iar locuri minunate pentru proaspatii insuratei sunt numeroase. Dar unele sunt cu adevarat speciale. Daca vrei plaja, atunci alege Hawaii sau Caraibe. Asta pentru ca ambele iti ofera romantism si o vacanta la superlativ. Ambele ar putea fi catalogate fara doar si poate, drept cele mai tari destinatii pentru petrecerea lunii de miere. Daca vrei plaja, dar si un mediu multicultural, atunci alege Bali. Orase precum Paris, Roma sau Venetia sunt locuri ideale pentru cei care vor sa petreaca momente de neuitat in medii urbane si apropiate de Romania.

Ce zici de o luna de miere petrecuta in Hawaii?
Ce zici de o luna de miere petrecuta in Hawaii?

Hawaii

Multa lume vorbeste despre Hawaii, cu climatul sau tropical si muntii vulcanici. Chiar daca Hawaii are aceeasi clima ca si Bali, prima destinatie este locul ideal pentru romantici.

Bali

Unii aleg Bali pentu petrecerea lunii de miere. In orice caz, Bali iti ofera ceva diferit, gratie culturilor unice din Indonezia. Aici poti avea sansa de a fi martor la o ceremonie traditionala organizata de locuitorii din aceasta insula.

Caraibe

Daca alegi Caraibe, vei avea totul este la pachet. Ai la dispozitie plajele din Grand Cayman sau Martinica, servicii de cea mai buna calitate la bordul croazierelor si in incinta hotelurilor de la tarm.

Dar daca nu vrei sa incluzi plaja in planurile tale, atunci poti merge in Paris, Roma sau Venetia.

Parisul este orasul romanticilor. Roma este un loc antic, in care exista hoteluri si restaurante minunate. Venetia este impanzita de canale, numai bune pentru a naviga pe ele intr-o gondola.

Oricare dintre aceste destinatii poate fi locul ideal pentru petrecerea lunii de miere. Nu trebuie decat sa ai langa tine persoana potrivita.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!