Hoteluri cool

Hoteluri cool: La Posta Vecchia, nestemata din Lazio (Italia)

Aflat pe malul Marii Tireniene, in partea de vest a Italiei, La Posta Vecchia este hotelul ideal pentru cei care vor sa faca cunostinta cu stilul si confortul pur italian. Pe patru roti, hotelul este accesibil venind dinspre aeroportul Leonardo da Vinci-Fiumicino, in numai 25 de minute, iar de la aeroportul Roma Ciampino in 40 de minute.

Centrul Romei se afla la numai trei sferturi de ora distanta, in timp ce la portul din Civitavecchia poti ajunge in 25 de minute. La Posta Vecchia se mandreste cu restaurantul Cesar, cotat Michelin, si cu alte premii si distinctii recunoscute in intreaga lume. Tarmurile Marii Mediteraneene sunt cautate de catre toti turistii europeni, dar acest hotel atrage turisti din intreaga lume. Cazeaza-te in fabulosul apartament Getty si vei fi martor al luxului specific secolului 17.

In fapt, aceasta locatie ii apartine industriasului american J. Paul Getty, care a cumparat hotelul in anul 1960 si l-a readus la splendoarea sa originala. El nu doar a renovat locul, dar a si decorat totul cu onamente antice, opere de arta regale, mobila si dotari la cele mai inalte standarde. Procesul de restaurare a scos la iveala si ramasitele stravechii vile romane, care face parte in prezent din muzeul arheologic. La Posta Vecchia Numara in total 19 camere si apartamente, ceea ce nu reprezinta foarte mult, comparativ cu alte locatii. Totul aici tine de stil si de placerea oferita de un trai opulent.

Exclusivistul restaurant Cesar este gata sa iti rasfete simturile cu anghinare umpluta cu branza ricotta, in timp ce admiri peisajul superb, oferit de Marea Mediterana.  Gradina hotelului iti pune la dispozitie fructe si legume proaspete. Daca vrei sa explorezi imprejurimile, ai la indemana nenumarate locatii istorice. Mergi la centrul spa, pentru a beneficia de masajele si tratamentele corporale ce folosesc tehnici Ayurveda. Tariful pentru o noapte de cazare porneste de la 440 sau 588 euro.



Booking.com

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!