" /> " /> " />
Stiri TukTuk

S-a lansat primul site de travel pentru copii!

S-a lansat de curând Kinder Trips – un site smart pentru părinți activi, dornici să exploreze lumea alături de copiii și mai ales prin ochii lor! Aici veți găsi în primul rând sfaturi și recomandări de călătorie, bazate pe poveștile și experiențele membrilor familiei: Miruna, Silviu, Noria (2ani și 2 luni). Hoinăreala e dependență grea și incurabilă, odata ce s-a prins de tine nu mai ai cum sa scapi de ea și se transmite iremediabil în genele urmașilor.

Hoinărim așadar prin diverse țări și continente, în măsura posibilităților, dar Kinder Trips reprezintă și o metaforă pentru viața alături de copii, care este ea însăși o călătorie incitantă, bazată pe o explorare infinită. De aceea, în afara poveștilor de călătorie veți găsi pe acest site și articole de parenting sau educație, rămânând de văzut ce idei vor mai apărea cu timpul.

Autorii site-ului speră că vor reuși să te inspire, să te determine să împachetezi degrabă bagajele și să pleci în aventuri care generează amintiri și experiențe, unele dintre cele mai prețioase resurse care se adună în viața unui om.

www.kindertrips.com

Booking.com Tururile TukTuk

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0

Descoperă Muntenegru, secretul ascuns al Europei!

From830 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : Martie - Octombrie
0
1 2Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!