" /> " /> " />
Europa Top 10

Top 10 atractii turistice in Germania

Desi este o tara mai putin cunoscuta si inteleasa de catre straini, decat alte tari europene, de la reunificarea sa, Germania a inceput sa se bucure de popularitate in calitate de destinatie turistica. Cel mai cautat este orasul Berlin, una dintre cele mai fascinante capitale europene. Multe dintre cele mai importante orase din Germania se mandresc cu o istorie bogata in calitatea lor de asezari independente sau capitale de sine statatoare ale regatelor. Dar atractiile turistice din Germania nu se limiteaza numai la orase si pot fi gasite in fiecare colt al acestei tari.

10. Stancile Rügen

Stancile Rugen
Stancile Rugen

Stancile Rügen se afla in parcul national Jasmund, in partea de nord-est a insulei Rügen. Supuse eroziunii constante, stancile se inalta inca marete deasupra Marii Baltice. Königsstuhl (scaunul regelui), inalt de 118 metri, este sectiunea cea mai impresionanta a stancilor. Padurile din spatele lor fac si ele parte din parcul national.

9. Rinul romantic

Ce poate fi mai romantic decat o croaziera pe Rin?
Ce poate fi mai romantic decat o croaziera pe Rin?

Rinul romantic este cea mai faimoasa portiune a fluviului Rin, aflata intre Koblenz si Bingen. Rinul is croieste drum printre dealuri abrupte acoperite de vita de vie, impanzite de castele si ruine. Fluviul a reprezentat o importanta ruta comerciala in Europa Centrala, inca din timpuri stravechi si un grup de mici orasele s-a dezvoltat pe malurile sale. Prin marimea lor, aceste asezari pastreaza inca atmosfera istorica, din vremuri de mult apuse.

8. Frauenkirche

Superba Frauenkirche
Superba Frauenkirche

Aflata in orasul Dresda, Frauenkirche (Biserica doamnei noastre) este o biserica luterana care a fost distrusa complet in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Ea a fost reconstruita in baza planurilor originale din anii 1720 si redeschisa in 2005. Orasul Coventry, care a fost confruntat cu raidurile Luftwaffe, a donat crucea de aur de pe cupola bisericii. De la redeschiderea sa, Frauenkirche este vizitata de nenumarati turisti, iar in anul 2009, aici a venit chiar si presedintele american Barack Obama.

Tags
Booking.com Tururile TukTuk
uganda

Expediție în Uganda: Margherita Peak/Safari cu jeepul și barca

From1,900 Euro
12 zile
Availability : 24 ianuarie - 4 februarie 2020
0

Safari și plajă în Kenya

From1,780 Euro
11 zile / 10 nopți
Availability : Oricând (tur cu plecare fixă: 20 - 31 august 2018)
0

Descoperă Chiang Mai, frumoasa regiune din nordul Thailandei!

From940 Euro
8 zile / 7 nopți
Availability : oricând (tur fix: 3-10 noiembrie 2018)
0
1 2

About the author

TukTuk guy

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

4 Comments

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Frumoasa selectie! Am vazut 5 din cele 10 atractii propuse, Germania are foarte multe de oferit din punct de vedere turistic.

  • AS fi adaugat Schwerin si Wernigerode iar orasul Oldenburg este stilat si un pic altfel decat orasele germane , pastreaza si niste influente olandeze iar cartierele sunt superbe . Germania are foarte mult de oferit din punct de vedere turistic , iti trebuie timp sa o vizitezi , cu masina personala si alegand drumurile care trec prin localitati , nu autostrazile .Booking.com

Urmărește-ne pe Facebook!