Valencia
Valencia / Foto: Canva Pro
Oferte travel

City break în Valencia, de la 209 euro zbor + cazare

Valencia, superbul oraș aflat pe coasta estică a Spaniei, este o destinație de city break tot mai căutată, perfectă pentru oricine dorește să combine experiențele culturale cu relaxarea la malul Mării Mediterane. Pentru români, Valencia oferă un echilibru ideal între accesibilitate, având conexiuni aeriene directe din principalele orașe ale României, și diversitatea activităților care pot fi desfășurate, de la vizitarea monumentelor istorice la degustarea faimoasei paella valenciana. În plus, datorită climei sale blânde, Valencia este o opțiune atrăgătoare de vizitat în orice perioadă a anului, ceea ce o face perfectă pentru un city break spontan sau planificat.

Oferte imbatabile de city break în Valencia

Am căutat și am selectat câteva opțiuni ieftine pentru city break-uri în Lisabona, care combină zborul + cazarea la prețuri excelente

La finalul articolului găsești link-ul unde îți poți ajusta datele de călătorie și altele, după bunul plac (de exemplu, poți alege alt hotel, poți include micul dejun sau alte facilități, poți selecta mai multe nopți de cazare etc).

City break în Valencia: zbor + cazare

OfertaHotel
2 nopți (23-25 mai). Avion + Hotel: 214 euro / persoanăFlag Hotel Florazar Valencia ***
2 nopți (23-25 mai). Avion + Hotel: 252 euro / persoanăNH Ciudad de Valencia ***
2 nopți (23-25 mai). Avion + Hotel: 333 euro / persoanăSenator Parque Central ****

Flag Hotel Florazar Valencia ***

2 nopți (23-25 mai). Avion + Hotel: 214 euro / persoană

Flag Hotel

NH Ciudad de Valencia Hotel ***

2 nopți (23-25 mai). Avion + Hotel: 252 euro / persoană

NH Ciudad de Valencia

Senator Parque Central ****

2 nopți (23-25 mai). Avion + Hotel: 333 euro / persoană

Senator Parque Central

Ce poți face într-un city break de 2-3 zile în Valencia

Muzzeul Artelor si Stiintei din Valencia
Muzzeul Artelor si Stiintei din Valencia / Foto: papagnoc

Într-un city break de 2-3 zile în Valencia, poți descoperi o mulțime de comori urbane. Ziua poate începe cu o plimbare prin Ciutat Vella, inima istorică a orașului, unde să te pierzi pe străduțele înguste, admirând arhitectura gotică și barocă. Nu rata Catedrala din Valencia și turnul Miguelete, de unde vei avea o panoramă splendidă asupra orașului.

După-amiaza, relaxează-te în grădinile luxuriante ale orașului, precum cele ale Jardines del Turia, sau explorează impresionantul Oraș al Artelor și Științei (Cité des Arts et des Sciences), o capodoperă de arhitectură modernă, marca Santiago Calatrava. Seara, te poți delecta cu tapas-uri într-unul dintre numeroasele restaurante locale sau poți asista la un spectacol live de flamenco, pentru o experiență culturală autentică. Un city break în Valencia este, fără îndoială, o escapadă plină de savoare și cultură. Citește aici despre locurile care ne-au impresionat pe noi în Valencia.

Pentru mai multe oferte de city break în Valencia, unde îți selectezi perioada + sejurul tip avion + hotel, alegând orice alt hotel dorești, adăugând micul dejun sau alte facilități, accesează acest link.


Atenție! Aceste sugestii de oferte de la partenerii noștri sunt concepute pentru o organizare independentă, TukTuk.ro nefiind agenție de turism, și nedesfășurând vreo activitate în acest sens, ceea ce înseamnă că va trebui să te ocupi singur de rezervarea biletelor de avion și a cazării, utilizând link-urile furnizate în acest articol. Toate prețurile prezentate includ taxele aplicabile. Reține însă că, deși prețurile au fost verificate la momentul postării, acestea pot suferi modificări.

Booking.com

About the author

TukTuk driver

Urcă în TukTuk! Oriunde te duc!

Add Comment

Click here to post a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.



Booking.com




Urmărește-ne pe Facebook!

Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!


Newsletter

Newsletter Form (#1)

Abonează-te la Newsletter-ul TukTuk!

Lumea e a ta!

Fii la curent cu cele mai recente noutăți și informații din zona de turism și călătorie!